اخبارماهواره وفرکانس وکانالها

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

المواضيع الأخيرة
» کانال های جم
هشدار در مورد کتابهای مروج عرفانهای کاذب  Emptyالأربعاء ديسمبر 13, 2017 12:23 am من طرف abadan56

» کانال های جم
هشدار در مورد کتابهای مروج عرفانهای کاذب  Emptyالثلاثاء ديسمبر 12, 2017 11:54 pm من طرف abadan56

» اخبارکانال های HD
هشدار در مورد کتابهای مروج عرفانهای کاذب  Emptyالأربعاء يناير 28, 2015 4:52 am من طرف mreza

» رفع عیب بوت نشدن استار ست x95usb و ماندن روی حرف b
هشدار در مورد کتابهای مروج عرفانهای کاذب  Emptyالإثنين سبتمبر 01, 2014 12:20 am من طرف ely

» آموزش تصویری نصب ۲۵ جهت قابل دریافت در ایران در یک فایل پی دی اف
هشدار در مورد کتابهای مروج عرفانهای کاذب  Emptyالخميس أغسطس 21, 2014 6:04 pm من طرف majidrahmani17

» مهم مهم مهم مهم مهم مهم مهم
هشدار در مورد کتابهای مروج عرفانهای کاذب  Emptyالجمعة مايو 09, 2014 1:27 am من طرف shoaib_joya@yahoo.com

» فکرمیکنی اگراین کاررابکنی بهتره!!!!!!!!!!!!!!!!
هشدار در مورد کتابهای مروج عرفانهای کاذب  Emptyالجمعة مايو 09, 2014 1:25 am من طرف shoaib_joya@yahoo.com

» راه حل جهت رفع مشکل چراغ قرمز رسیورهای آی کلاس
هشدار در مورد کتابهای مروج عرفانهای کاذب  Emptyالسبت فبراير 08, 2014 11:22 pm من طرف kiarash3015

» پچ رسمی آی کلاس 9696,9797 hdmi و لیست کانال برای 9797
هشدار در مورد کتابهای مروج عرفانهای کاذب  Emptyالخميس يناير 23, 2014 4:46 am من طرف T2

» istar 4000x
هشدار در مورد کتابهای مروج عرفانهای کاذب  Emptyالأحد يناير 05, 2014 12:20 am من طرف pashey

» دانلود فیلم تسویه حساب با لینک مستقیم
هشدار در مورد کتابهای مروج عرفانهای کاذب  Emptyالجمعة أبريل 13, 2012 3:45 am من طرف Admin

» دانلود فیلتر شکن محبوب اولترا سارف 1008(U1008)
هشدار در مورد کتابهای مروج عرفانهای کاذب  Emptyالجمعة أبريل 13, 2012 3:45 am من طرف Admin

» PATCH ولودر استرانگ

» اديتور رسيور X60cu Usb جهت ويرايش ليست كانال ها و فركانس ها
هشدار در مورد کتابهای مروج عرفانهای کاذب  Emptyالجمعة أبريل 13, 2012 3:44 am من طرف Admin

» سوژه های داغ وطنی! (فقط بخندید...)
هشدار در مورد کتابهای مروج عرفانهای کاذب  Emptyالثلاثاء فبراير 21, 2012 10:08 pm من طرف Admin

» تبدیل کردن موزیلا فایرفاکس به ف*لتر شکن!!!
هشدار در مورد کتابهای مروج عرفانهای کاذب  Emptyالسبت فبراير 04, 2012 11:34 pm من طرف AINAZI

» نرم افزار رسمی به ورژن 11366 برای آیکلاس و هایویون معمولی و hdmi به تاریخ 2011/03/28
هشدار در مورد کتابهای مروج عرفانهای کاذب  Emptyالجمعة فبراير 03, 2012 5:48 pm من طرف Admin

» اعلام وضعیت شرینگ
هشدار در مورد کتابهای مروج عرفانهای کاذب  Emptyالجمعة فبراير 03, 2012 5:48 pm من طرف Admin

» آخرین اخبارمربوط به کانالهای Nilsat
هشدار در مورد کتابهای مروج عرفانهای کاذب  Emptyالأحد يناير 08, 2012 7:48 pm من طرف Admin

» دانلود سریال بسیار زیبای اسپارتاکوس Spartacus : Blood And Sand با لینک مستقیم
هشدار در مورد کتابهای مروج عرفانهای کاذب  Emptyالأحد يناير 08, 2012 7:48 pm من طرف Admin

» دانلود فیلم هندی Hostel 2011 با لینک مستقیم
هشدار در مورد کتابهای مروج عرفانهای کاذب  Emptyالأحد يناير 08, 2012 7:47 pm من طرف Admin

» عکس های سری داف های حزب الله !!!
هشدار در مورد کتابهای مروج عرفانهای کاذب  Emptyالسبت يناير 07, 2012 1:29 am من طرف Admin

» معرفی ایـــکس کــــروزر XDSR600
هشدار در مورد کتابهای مروج عرفانهای کاذب  Emptyالسبت ديسمبر 10, 2011 10:21 am من طرف Admin

» جدیدترین تغییرات در کانالها و فرکانسهای ماهواره Badr
هشدار در مورد کتابهای مروج عرفانهای کاذب  Emptyالثلاثاء نوفمبر 22, 2011 12:11 am من طرف amir pa80

» معرفی سایت رسمی وسایت های مرتبط با رسیور ISTAR
هشدار در مورد کتابهای مروج عرفانهای کاذب  Emptyالسبت نوفمبر 19, 2011 7:28 pm من طرف Admin

جستجو

نتائج البحث

Rechercher بحث متقدم

اطلاعات موردنیاز
سلام: 1-دوستان من این سایت کاملا ایرانی بوده واگردربعضی ازقسمتهاازکلمات عربی استفاده شده بخاطراین است که سایت مادرسایتی عربی است وقالبی فارسی ترازاین پیدانکردم.منراببخشید.وبرای فعال کردن چت باکستان کافیست روی کلمه وروددرسمت چپ چت باکس کلیک کنیدوبادروستان دیگرارتباط برقرارکنید. 2-دوستان من این یک فروم است,وفروم یعنی اینکه یک نفرسوال میکندوبقیه جواب میدهند.نه اینکه همه سوال کنندویک نفرجوابگوباشد. دوستان خوبم اگرسوالی دارند,دربخش مربوط به سوالشان مطرح کنندتادراسرع وقت پاسخ سوالشان رادریافت نمایند. 3-ازدوستانی که مایل به همکاری درتالارهاویابخشهای مختلف سایت هستند,میتوانندازطریق پیام خصوصی باآدمین سایت درخواست خودشان رامطرح کنندتاابزارمدیریت آن قسمت دراختیارشان قرارگیرد. امیدوارم لحظات مفیدومفرحی رادرانجمن بگذرانید.موفق باشیددوستان
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
Admin
هشدار در مورد کتابهای مروج عرفانهای کاذب  Vote_rcapهشدار در مورد کتابهای مروج عرفانهای کاذب  Voting_bar2هشدار در مورد کتابهای مروج عرفانهای کاذب  Vote_lcap2 
امید
هشدار در مورد کتابهای مروج عرفانهای کاذب  Vote_rcapهشدار در مورد کتابهای مروج عرفانهای کاذب  Voting_bar2هشدار در مورد کتابهای مروج عرفانهای کاذب  Vote_lcap2 
bahar.m
m16
md13
reza
tehran20
kamimaks
mohamadi
amir69

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

كساني كه Online هستند
در مجموع 357 كاربر Online ميباشد :: 0 كاربر ثبت نام شده، 0 كاربر مخفي و 357 مهمان :: 1 روبوت الفهرسة في محركات البحث

هيچ كدام

[ مُعاينة اللائحة بأكملها ]

بيشترين آمار حضور كاربران در سايت برابر 482 و در تاريخ الإثنين نوفمبر 25, 2024 11:22 am بوده است.

هشدار در مورد کتابهای مروج عرفانهای کاذب

هشدار در مورد کتابهای مروج عرفانهای کاذب  Empty هشدار در مورد کتابهای مروج عرفانهای کاذب

پست من طرف امید الأحد مايو 08, 2011 1:23 pm

رئیس انتشارات سمت با تأکید بر لزوم تألیف کتابهای دینی درسی در قالبهای
مختلف ادبی نسبت به عدم پیوند اجزای جامعه در تربیت دینی و اخلاقی دانش
آموزان و انتشار کتابهای مروج عرفانهای کاذب به نام کتاب دینی هشدار داد.

حجت
الاسلام دکتر احمد احمدی رئیس سازمان مطالعات و تدوین کتب علوم انسانی
دانشگاهها(سمت) در گفتگو با خبرنگار مهر، ارزیابی کتابهای دینی درسی را سخت
توصیف کرد و گفت: در این تردید نیست که مردم علاقمند به کتابهای خوب هستند
اما می توان برای بیان مباجث دینی آن را در قالب رمان، داستانهای کوتاه و
گاه مصور، به زبان ساده بیان کرد همانگونه که شهید مطهری در کتاب داستان
راستان روایات اسلامی را بیان کرد.

وی وضعیت کتب درسی در حوزه دین را رو به پیشرفت خواند و تأکید کرد: البته جو عمومی جامعه نیز به اقبال در این مسئله تأثیر دارد.

دکتر
احمدی بر تأثیر رابطه معلم و شاگرد در فضای تدریس دینی تأکید کرد و گفت:
مربی باید با درک فضای کلاس، نیاز دانش آموزان و دانشجویان را به مباحث رصد
کند تا بتواند در فضای سالم در قالب گفتگو مطالب دینی را به زبانی مناسب
انتقال دهد.

وی با اشاره به تأثیر تهاجم فرهنگی و آلودگیهای اخلاقی
از طریق رسانه های مجازی و ماهواره بر جوانان کشور بر چاره اندیشی نظام
سیاسی کشور تأکید کرد و گفت: باید والدین را نیز در روند آموزه های دینی
مشارکت داد اما متأسفانه آن پیوندی که باید بین همه اجزای جامعه برای پرورش
دینی فرزندان برقرار باشد، برقرار نیست شاید یک معلم یا یک مدیر در مدرسه
خوب تدریس کند اما اگر یک معلم دیگر یا پدر و مادر یا یکی از مسئولان کشور
رفتار مناسبی نداشته باشند نمی توان به هدف اصلی که تربیت دینی است، دست
یافت.

رئیس انتشارات سمت در مورد انتشار برخی کتابهای عرفانهای کاذب
به اسم کتابهای دینی گفت: به نظر می رسد دستهایی در کار باشد؛ خیلی از این
عرفانهای کاذب جنبه سیاسی دارد چون نظام ما نظام دینی است پس با ابزار به
ظاهر دینی با آن برخورد می کنند و نتیجه آن می شود که اینهمه عرفانهای کاذب
و انحرافی به وجود آمده است.

وی در پایان تصریح کرد: واقع این است
که اگر بخواهیم پیراسته و پالوده از مسائل خرافی کار کنیم زمینه بسیار زیاد
است. می شود در حوزه دین برخلاف آنچه به صور خرافه عرضه می کنند یک سلسله
امور حقیقی را مستند عرضه کرد و نباید با این کارها درِ عالم غیب را بست
وغیب -که یک حقیقت است- را به مشتی خرافه تبدیل کرد.
امید
امید
مدبرآزمایشی
مدبرآزمایشی

تعداد پستها : 1315

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة