اخبارماهواره وفرکانس وکانالها

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

المواضيع الأخيرة
» کانال های جم
«روپایی زدن» پیرمرد برای نان خانواده! +عکس  Emptyالأربعاء ديسمبر 13, 2017 12:23 am من طرف abadan56

» کانال های جم
«روپایی زدن» پیرمرد برای نان خانواده! +عکس  Emptyالثلاثاء ديسمبر 12, 2017 11:54 pm من طرف abadan56

» اخبارکانال های HD
«روپایی زدن» پیرمرد برای نان خانواده! +عکس  Emptyالأربعاء يناير 28, 2015 4:52 am من طرف mreza

» رفع عیب بوت نشدن استار ست x95usb و ماندن روی حرف b
«روپایی زدن» پیرمرد برای نان خانواده! +عکس  Emptyالإثنين سبتمبر 01, 2014 12:20 am من طرف ely

» آموزش تصویری نصب ۲۵ جهت قابل دریافت در ایران در یک فایل پی دی اف
«روپایی زدن» پیرمرد برای نان خانواده! +عکس  Emptyالخميس أغسطس 21, 2014 6:04 pm من طرف majidrahmani17

» مهم مهم مهم مهم مهم مهم مهم
«روپایی زدن» پیرمرد برای نان خانواده! +عکس  Emptyالجمعة مايو 09, 2014 1:27 am من طرف shoaib_joya@yahoo.com

» فکرمیکنی اگراین کاررابکنی بهتره!!!!!!!!!!!!!!!!
«روپایی زدن» پیرمرد برای نان خانواده! +عکس  Emptyالجمعة مايو 09, 2014 1:25 am من طرف shoaib_joya@yahoo.com

» راه حل جهت رفع مشکل چراغ قرمز رسیورهای آی کلاس
«روپایی زدن» پیرمرد برای نان خانواده! +عکس  Emptyالسبت فبراير 08, 2014 11:22 pm من طرف kiarash3015

» پچ رسمی آی کلاس 9696,9797 hdmi و لیست کانال برای 9797
«روپایی زدن» پیرمرد برای نان خانواده! +عکس  Emptyالخميس يناير 23, 2014 4:46 am من طرف T2

» istar 4000x
«روپایی زدن» پیرمرد برای نان خانواده! +عکس  Emptyالأحد يناير 05, 2014 12:20 am من طرف pashey

» دانلود فیلم تسویه حساب با لینک مستقیم
«روپایی زدن» پیرمرد برای نان خانواده! +عکس  Emptyالجمعة أبريل 13, 2012 3:45 am من طرف Admin

» دانلود فیلتر شکن محبوب اولترا سارف 1008(U1008)
«روپایی زدن» پیرمرد برای نان خانواده! +عکس  Emptyالجمعة أبريل 13, 2012 3:45 am من طرف Admin

» PATCH ولودر استرانگ

» اديتور رسيور X60cu Usb جهت ويرايش ليست كانال ها و فركانس ها
«روپایی زدن» پیرمرد برای نان خانواده! +عکس  Emptyالجمعة أبريل 13, 2012 3:44 am من طرف Admin

» سوژه های داغ وطنی! (فقط بخندید...)
«روپایی زدن» پیرمرد برای نان خانواده! +عکس  Emptyالثلاثاء فبراير 21, 2012 10:08 pm من طرف Admin

» تبدیل کردن موزیلا فایرفاکس به ف*لتر شکن!!!
«روپایی زدن» پیرمرد برای نان خانواده! +عکس  Emptyالسبت فبراير 04, 2012 11:34 pm من طرف AINAZI

» نرم افزار رسمی به ورژن 11366 برای آیکلاس و هایویون معمولی و hdmi به تاریخ 2011/03/28
«روپایی زدن» پیرمرد برای نان خانواده! +عکس  Emptyالجمعة فبراير 03, 2012 5:48 pm من طرف Admin

» اعلام وضعیت شرینگ
«روپایی زدن» پیرمرد برای نان خانواده! +عکس  Emptyالجمعة فبراير 03, 2012 5:48 pm من طرف Admin

» آخرین اخبارمربوط به کانالهای Nilsat
«روپایی زدن» پیرمرد برای نان خانواده! +عکس  Emptyالأحد يناير 08, 2012 7:48 pm من طرف Admin

» دانلود سریال بسیار زیبای اسپارتاکوس Spartacus : Blood And Sand با لینک مستقیم
«روپایی زدن» پیرمرد برای نان خانواده! +عکس  Emptyالأحد يناير 08, 2012 7:48 pm من طرف Admin

» دانلود فیلم هندی Hostel 2011 با لینک مستقیم
«روپایی زدن» پیرمرد برای نان خانواده! +عکس  Emptyالأحد يناير 08, 2012 7:47 pm من طرف Admin

» عکس های سری داف های حزب الله !!!
«روپایی زدن» پیرمرد برای نان خانواده! +عکس  Emptyالسبت يناير 07, 2012 1:29 am من طرف Admin

» معرفی ایـــکس کــــروزر XDSR600
«روپایی زدن» پیرمرد برای نان خانواده! +عکس  Emptyالسبت ديسمبر 10, 2011 10:21 am من طرف Admin

» جدیدترین تغییرات در کانالها و فرکانسهای ماهواره Badr
«روپایی زدن» پیرمرد برای نان خانواده! +عکس  Emptyالثلاثاء نوفمبر 22, 2011 12:11 am من طرف amir pa80

» معرفی سایت رسمی وسایت های مرتبط با رسیور ISTAR
«روپایی زدن» پیرمرد برای نان خانواده! +عکس  Emptyالسبت نوفمبر 19, 2011 7:28 pm من طرف Admin

جستجو

نتائج البحث

Rechercher بحث متقدم

اطلاعات موردنیاز
سلام: 1-دوستان من این سایت کاملا ایرانی بوده واگردربعضی ازقسمتهاازکلمات عربی استفاده شده بخاطراین است که سایت مادرسایتی عربی است وقالبی فارسی ترازاین پیدانکردم.منراببخشید.وبرای فعال کردن چت باکستان کافیست روی کلمه وروددرسمت چپ چت باکس کلیک کنیدوبادروستان دیگرارتباط برقرارکنید. 2-دوستان من این یک فروم است,وفروم یعنی اینکه یک نفرسوال میکندوبقیه جواب میدهند.نه اینکه همه سوال کنندویک نفرجوابگوباشد. دوستان خوبم اگرسوالی دارند,دربخش مربوط به سوالشان مطرح کنندتادراسرع وقت پاسخ سوالشان رادریافت نمایند. 3-ازدوستانی که مایل به همکاری درتالارهاویابخشهای مختلف سایت هستند,میتوانندازطریق پیام خصوصی باآدمین سایت درخواست خودشان رامطرح کنندتاابزارمدیریت آن قسمت دراختیارشان قرارگیرد. امیدوارم لحظات مفیدومفرحی رادرانجمن بگذرانید.موفق باشیددوستان
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
Admin
«روپایی زدن» پیرمرد برای نان خانواده! +عکس  Vote_rcap«روپایی زدن» پیرمرد برای نان خانواده! +عکس  Voting_bar2«روپایی زدن» پیرمرد برای نان خانواده! +عکس  Vote_lcap2 
امید
«روپایی زدن» پیرمرد برای نان خانواده! +عکس  Vote_rcap«روپایی زدن» پیرمرد برای نان خانواده! +عکس  Voting_bar2«روپایی زدن» پیرمرد برای نان خانواده! +عکس  Vote_lcap2 
bahar.m
m16
md13
reza
tehran20
kamimaks
mohamadi
amir69

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

كساني كه Online هستند
در مجموع 350 كاربر Online ميباشد :: 0 كاربر ثبت نام شده، 0 كاربر مخفي و 350 مهمان :: 1 روبوت الفهرسة في محركات البحث

هيچ كدام

[ مُعاينة اللائحة بأكملها ]

بيشترين آمار حضور كاربران در سايت برابر 482 و در تاريخ الإثنين نوفمبر 25, 2024 11:22 am بوده است.

«روپایی زدن» پیرمرد برای نان خانواده! +عکس

«روپایی زدن» پیرمرد برای نان خانواده! +عکس  Empty «روپایی زدن» پیرمرد برای نان خانواده! +عکس

پست من طرف امید الثلاثاء مايو 10, 2011 9:17 pm

پس از سال‌ها به این جا رسیده که از هنر کودکی‌اش برای خرج دوران پیری‌اش
استفاده کند. پس صبح‌ها کتانی‌هایش را می‌پوشد و در پارک و در پیاده روها
برای مردم روپایی می‌زند و از کمردرد ناله می‌زند. نه چاره‌ای دارد و نه
روی آن را که سرش را پیش خلق خدا کج کند و دستش را دراز.

به گزارش
رجا، پیرمرد را عرق ریزان آورده بودند که چند هزارتا روپایی می‌زند. آورده
بودند که با ۶۰ سال سن حرکت‌های نمایشی با توپ انجام می‌دهد. بیرون روزنامه
برای بچه‌ها روپایی‌زده و همه را تحت تأثیر قرار داده بود. او از زندگی‌اش
گفت. از این گفت که دارد از روپایی زدن با توپ نان در می‌آورد. این دیگر
نوبر بود. پول درآوردن از فوتبال البته سال‌هاست که بسیاری را از فرش به
عرش رسانده اما ندیده بودیم که بشود قوت لایموت خانواده‌ای.
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
می‌گفت
بازنشسته یکی از ادارات است. نگهبان بوده و حقوق بازنشستگی‌اش کفاف خرج
زندگی‌اش را نمی‌دهد. حقوقش هنوز واریز نشده به خاطر اقساط جهیزیه دخترش
کسر می‌شود و چیزی حدود ۳۰ هزار تومان دستش را می‌گیرد. اجاره خانه
کلنگی‌اش اما بالای ۲۵۰ هزار تومان است و صاحبخانه‌اش شاکی از تأخیر اجاره
هر روز تهدید می‌کند. می‌گفت ۳ ماه است که دارد تمرین روپایی می‌کند. آن هم
در کوچه و خیابان. مردم تشویقش می‌کنند و شیرینی می‌دهند. می‌گفت فعلاً
کاری از دستش جز این بر نمی‌آید تا بتواند خرج و دخل زندگی‌اش را سامانی
دهد. پیرمرد با دستانی پینه بسته و صورتی که رنج سالیان را می‌شد در لابه
لای چین‌های آن خواند گفت از کودکی فوتبالیست بوده اما در هیچ تیم باشگاهی
عضویت نداشته است.
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
حالا
اما پس از سال‌ها به این جا رسیده که از هنر کودکی‌اش برای خرج دوران
پیری‌اش استفاده کند. پس صبح‌ها کتانی‌هایش را می‌پوشد و در پارک و در
پیاده روها برای مردم روپایی می‌زند و از کمردرد ناله می‌زند. نه چاره‌ای
دارد و نه روی آن را که سرش را پیش خلق خدا کج کند و دستش را دراز. پس به
پاهایش اعتماد کرده و به اراده‌اش. میان درد دل‌هایش اذان ظهر که می‌شود
می‌رود و به نماز می‌ایستد. او که می‌رود ما می‌مانیم و سؤال‌های بی‌شماری
درباره او. اویی که خیلی‌ها در تعداد روپایی‌هایش شک می کنند و پول درآوردن
از روپایی زدن در ۶۰ سالگی را باور ندارند.
امید
امید
مدبرآزمایشی
مدبرآزمایشی

تعداد پستها : 1315

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة