اخبارماهواره وفرکانس وکانالها

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

المواضيع الأخيرة
» کانال های جم
جوان شيشه‌اي، مادرش را در شومينه سوزاند  Emptyالأربعاء ديسمبر 13, 2017 12:23 am من طرف abadan56

» کانال های جم
جوان شيشه‌اي، مادرش را در شومينه سوزاند  Emptyالثلاثاء ديسمبر 12, 2017 11:54 pm من طرف abadan56

» اخبارکانال های HD
جوان شيشه‌اي، مادرش را در شومينه سوزاند  Emptyالأربعاء يناير 28, 2015 4:52 am من طرف mreza

» رفع عیب بوت نشدن استار ست x95usb و ماندن روی حرف b
جوان شيشه‌اي، مادرش را در شومينه سوزاند  Emptyالإثنين سبتمبر 01, 2014 12:20 am من طرف ely

» آموزش تصویری نصب ۲۵ جهت قابل دریافت در ایران در یک فایل پی دی اف
جوان شيشه‌اي، مادرش را در شومينه سوزاند  Emptyالخميس أغسطس 21, 2014 6:04 pm من طرف majidrahmani17

» مهم مهم مهم مهم مهم مهم مهم
جوان شيشه‌اي، مادرش را در شومينه سوزاند  Emptyالجمعة مايو 09, 2014 1:27 am من طرف shoaib_joya@yahoo.com

» فکرمیکنی اگراین کاررابکنی بهتره!!!!!!!!!!!!!!!!
جوان شيشه‌اي، مادرش را در شومينه سوزاند  Emptyالجمعة مايو 09, 2014 1:25 am من طرف shoaib_joya@yahoo.com

» راه حل جهت رفع مشکل چراغ قرمز رسیورهای آی کلاس
جوان شيشه‌اي، مادرش را در شومينه سوزاند  Emptyالسبت فبراير 08, 2014 11:22 pm من طرف kiarash3015

» پچ رسمی آی کلاس 9696,9797 hdmi و لیست کانال برای 9797
جوان شيشه‌اي، مادرش را در شومينه سوزاند  Emptyالخميس يناير 23, 2014 4:46 am من طرف T2

» istar 4000x
جوان شيشه‌اي، مادرش را در شومينه سوزاند  Emptyالأحد يناير 05, 2014 12:20 am من طرف pashey

» دانلود فیلم تسویه حساب با لینک مستقیم
جوان شيشه‌اي، مادرش را در شومينه سوزاند  Emptyالجمعة أبريل 13, 2012 3:45 am من طرف Admin

» دانلود فیلتر شکن محبوب اولترا سارف 1008(U1008)
جوان شيشه‌اي، مادرش را در شومينه سوزاند  Emptyالجمعة أبريل 13, 2012 3:45 am من طرف Admin

» PATCH ولودر استرانگ

» اديتور رسيور X60cu Usb جهت ويرايش ليست كانال ها و فركانس ها
جوان شيشه‌اي، مادرش را در شومينه سوزاند  Emptyالجمعة أبريل 13, 2012 3:44 am من طرف Admin

» سوژه های داغ وطنی! (فقط بخندید...)
جوان شيشه‌اي، مادرش را در شومينه سوزاند  Emptyالثلاثاء فبراير 21, 2012 10:08 pm من طرف Admin

» تبدیل کردن موزیلا فایرفاکس به ف*لتر شکن!!!
جوان شيشه‌اي، مادرش را در شومينه سوزاند  Emptyالسبت فبراير 04, 2012 11:34 pm من طرف AINAZI

» نرم افزار رسمی به ورژن 11366 برای آیکلاس و هایویون معمولی و hdmi به تاریخ 2011/03/28
جوان شيشه‌اي، مادرش را در شومينه سوزاند  Emptyالجمعة فبراير 03, 2012 5:48 pm من طرف Admin

» اعلام وضعیت شرینگ
جوان شيشه‌اي، مادرش را در شومينه سوزاند  Emptyالجمعة فبراير 03, 2012 5:48 pm من طرف Admin

» آخرین اخبارمربوط به کانالهای Nilsat
جوان شيشه‌اي، مادرش را در شومينه سوزاند  Emptyالأحد يناير 08, 2012 7:48 pm من طرف Admin

» دانلود سریال بسیار زیبای اسپارتاکوس Spartacus : Blood And Sand با لینک مستقیم
جوان شيشه‌اي، مادرش را در شومينه سوزاند  Emptyالأحد يناير 08, 2012 7:48 pm من طرف Admin

» دانلود فیلم هندی Hostel 2011 با لینک مستقیم
جوان شيشه‌اي، مادرش را در شومينه سوزاند  Emptyالأحد يناير 08, 2012 7:47 pm من طرف Admin

» عکس های سری داف های حزب الله !!!
جوان شيشه‌اي، مادرش را در شومينه سوزاند  Emptyالسبت يناير 07, 2012 1:29 am من طرف Admin

» معرفی ایـــکس کــــروزر XDSR600
جوان شيشه‌اي، مادرش را در شومينه سوزاند  Emptyالسبت ديسمبر 10, 2011 10:21 am من طرف Admin

» جدیدترین تغییرات در کانالها و فرکانسهای ماهواره Badr
جوان شيشه‌اي، مادرش را در شومينه سوزاند  Emptyالثلاثاء نوفمبر 22, 2011 12:11 am من طرف amir pa80

» معرفی سایت رسمی وسایت های مرتبط با رسیور ISTAR
جوان شيشه‌اي، مادرش را در شومينه سوزاند  Emptyالسبت نوفمبر 19, 2011 7:28 pm من طرف Admin

جستجو

نتائج البحث

Rechercher بحث متقدم

اطلاعات موردنیاز
سلام: 1-دوستان من این سایت کاملا ایرانی بوده واگردربعضی ازقسمتهاازکلمات عربی استفاده شده بخاطراین است که سایت مادرسایتی عربی است وقالبی فارسی ترازاین پیدانکردم.منراببخشید.وبرای فعال کردن چت باکستان کافیست روی کلمه وروددرسمت چپ چت باکس کلیک کنیدوبادروستان دیگرارتباط برقرارکنید. 2-دوستان من این یک فروم است,وفروم یعنی اینکه یک نفرسوال میکندوبقیه جواب میدهند.نه اینکه همه سوال کنندویک نفرجوابگوباشد. دوستان خوبم اگرسوالی دارند,دربخش مربوط به سوالشان مطرح کنندتادراسرع وقت پاسخ سوالشان رادریافت نمایند. 3-ازدوستانی که مایل به همکاری درتالارهاویابخشهای مختلف سایت هستند,میتوانندازطریق پیام خصوصی باآدمین سایت درخواست خودشان رامطرح کنندتاابزارمدیریت آن قسمت دراختیارشان قرارگیرد. امیدوارم لحظات مفیدومفرحی رادرانجمن بگذرانید.موفق باشیددوستان
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
Admin
جوان شيشه‌اي، مادرش را در شومينه سوزاند  Vote_rcapجوان شيشه‌اي، مادرش را در شومينه سوزاند  Voting_bar2جوان شيشه‌اي، مادرش را در شومينه سوزاند  Vote_lcap2 
امید
جوان شيشه‌اي، مادرش را در شومينه سوزاند  Vote_rcapجوان شيشه‌اي، مادرش را در شومينه سوزاند  Voting_bar2جوان شيشه‌اي، مادرش را در شومينه سوزاند  Vote_lcap2 
bahar.m
m16
md13
reza
tehran20
kamimaks
mohamadi
amir69

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

كساني كه Online هستند
در مجموع 110 كاربر Online ميباشد :: 0 كاربر ثبت نام شده، 0 كاربر مخفي و 110 مهمان :: 2 عناكب الفهرسة في محركات البحث

هيچ كدام

[ مُعاينة اللائحة بأكملها ]

بيشترين آمار حضور كاربران در سايت برابر 482 و در تاريخ الإثنين نوفمبر 25, 2024 11:22 am بوده است.

جوان شيشه‌اي، مادرش را در شومينه سوزاند

جوان شيشه‌اي، مادرش را در شومينه سوزاند  Empty جوان شيشه‌اي، مادرش را در شومينه سوزاند

پست من طرف امید الإثنين أبريل 18, 2011 6:13 pm

جام‌جم: جوان معتادي كه پس از مصرف شيشه مادرش را سوزانده بود، دستگير و به بيمارستان رواني منتقل شد.

روزهاي
پاياني اسفند سال گذشته، اهالي محله‌اي در شمال غرب تهران با شنيدن
فريادهاي كمك‌خواهي يك زن سراسيمه از خانه‌هايشان خارج شدند و مشاهده كردند
زني ميانسال كه شعله‌هاي آتش او را در برگرفته در خيابان‌ مي‌دود و كمك
مي‌خواهد. بلافاصله اهالي به كمك وي شتافتند و 2 نفر با پتو، شعله‌هاي آتش
را خاموش كردند.

خلع سلاح مرد چاقو به دست

در
همين موقع مرد جواني چاقو به دست از يك مجتمع مسكوني خارج شد و به سمت
مردم آمد و خواست از زن ميانسال فاصله بگيرند او تهديد كرد ابتدا زن مجروح
را مي‌كشد و بعد خودكشي مي‌كند.

تهديدهاي مرد جوان ادامه داشت تا
اين كه چند نفر از همسايه‌ها او را دستگير كردند. با تماس ساكنان محل با
مركز فوريت‌هاي پليسي 110، زن آسيب‌ديده كه بي‌هوش شده بود به بيمارستان
منتقل شد. دقايقي بعد، ماموران مرد مهاجم را به مركز پليس منتقل كردند.

اعتراف به آتش زدن مادر

متهم
جوان درباره آتش زدن مادرش به پليس گفت: چندي پيش توسط يكي از دوستانم
معتاد شده و شيشه مصرف مي‌كردم و با كتك زدن مادرم، از او پول مي‌گرفتم.
والدينم چند بار مرا در كمپ ترك اعتياد بستري كردند، ولي از اين محل‌ها
فرار مي‌كردم.

متهم اضافه كرد: شب حادثه پس از مصرف شيشه دچار توهم شده و با سوزاندن مادرم مي‌خواستم اموال خانه را سرقت و فرار كنم.

در
حالي كه متهم در بازداشت به سر مي‌برد، كارشناسان پزشكي قانوني نظر دادند
وي يك بيمار رواني است و شب حادثه نيز علاوه بر توهم ناشي از مصرف شيشه،
دچار جنون آني شده است و براي پيشگيري از آسيب به ديگران بايد در مركز
رواني بستري شود.

جدال 4 هفته‌اي زن با مرگ

در
ادامه تحقيقات، ماموران اطلاع يافتند زن مصدوم پس از 4 هفته جدال با مرگ،
زنده مانده است. با تحقيق از اين زن، ‌وي درباره شب حادثه به پليس گفت: هر
شب پسر قوي‌هيكلم دير به خانه مي‌آمد و من و پدرش را كتك مي‌زد.او هر بار
پس از مصرف شيشه، اثاثيه خانه را به هم مي‌ريخت و با سرقت پول و اموال خانه
پابه فرار مي‌گذاشت.

شاكي يادآور شد: شب حادثه او شيشه مصرف كرده بود و به من ناسزا مي‌گفت. از او خواستم به اتاقش برود كه يكباره به من حمله كرد.

مادر آسيب‌ديده اضافه كرد: او ابتدا كتكم زد، سپس مرا به سوي شومينه هل داد كه دچار سوختگي شدم و از همسايه‌ها كمك خواستم‌.

بنا
بر اين گزارش، با تشكيل پرونده‌اي در اين ارتباط در شعبه چهارم بازپرسي
دادسراي ناحيه 2 تهران، متهم با توجه به اين كه يك بيمار رواني است و شب
حادثه نيز دچار جنون آني شده، به بيمارستان رواني انتقال يافت. تحقيقات در
اين رابطه ادامه دارد.
امید
امید
مدبرآزمایشی
مدبرآزمایشی

تعداد پستها : 1315

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

بازگشت به بالاي صفحه