اخبارماهواره وفرکانس وکانالها

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

المواضيع الأخيرة
» کانال های جم
ماجرای مانکنی که با آخرین عکسش هشدار جهانی داد + تصاویر Emptyالأربعاء ديسمبر 13, 2017 12:23 am من طرف abadan56

» کانال های جم
ماجرای مانکنی که با آخرین عکسش هشدار جهانی داد + تصاویر Emptyالثلاثاء ديسمبر 12, 2017 11:54 pm من طرف abadan56

» اخبارکانال های HD
ماجرای مانکنی که با آخرین عکسش هشدار جهانی داد + تصاویر Emptyالأربعاء يناير 28, 2015 4:52 am من طرف mreza

» رفع عیب بوت نشدن استار ست x95usb و ماندن روی حرف b
ماجرای مانکنی که با آخرین عکسش هشدار جهانی داد + تصاویر Emptyالإثنين سبتمبر 01, 2014 12:20 am من طرف ely

» آموزش تصویری نصب ۲۵ جهت قابل دریافت در ایران در یک فایل پی دی اف
ماجرای مانکنی که با آخرین عکسش هشدار جهانی داد + تصاویر Emptyالخميس أغسطس 21, 2014 6:04 pm من طرف majidrahmani17

» مهم مهم مهم مهم مهم مهم مهم
ماجرای مانکنی که با آخرین عکسش هشدار جهانی داد + تصاویر Emptyالجمعة مايو 09, 2014 1:27 am من طرف shoaib_joya@yahoo.com

» فکرمیکنی اگراین کاررابکنی بهتره!!!!!!!!!!!!!!!!
ماجرای مانکنی که با آخرین عکسش هشدار جهانی داد + تصاویر Emptyالجمعة مايو 09, 2014 1:25 am من طرف shoaib_joya@yahoo.com

» راه حل جهت رفع مشکل چراغ قرمز رسیورهای آی کلاس
ماجرای مانکنی که با آخرین عکسش هشدار جهانی داد + تصاویر Emptyالسبت فبراير 08, 2014 11:22 pm من طرف kiarash3015

» پچ رسمی آی کلاس 9696,9797 hdmi و لیست کانال برای 9797
ماجرای مانکنی که با آخرین عکسش هشدار جهانی داد + تصاویر Emptyالخميس يناير 23, 2014 4:46 am من طرف T2

» istar 4000x
ماجرای مانکنی که با آخرین عکسش هشدار جهانی داد + تصاویر Emptyالأحد يناير 05, 2014 12:20 am من طرف pashey

» دانلود فیلم تسویه حساب با لینک مستقیم
ماجرای مانکنی که با آخرین عکسش هشدار جهانی داد + تصاویر Emptyالجمعة أبريل 13, 2012 3:45 am من طرف Admin

» دانلود فیلتر شکن محبوب اولترا سارف 1008(U1008)
ماجرای مانکنی که با آخرین عکسش هشدار جهانی داد + تصاویر Emptyالجمعة أبريل 13, 2012 3:45 am من طرف Admin

» PATCH ولودر استرانگ

» اديتور رسيور X60cu Usb جهت ويرايش ليست كانال ها و فركانس ها
ماجرای مانکنی که با آخرین عکسش هشدار جهانی داد + تصاویر Emptyالجمعة أبريل 13, 2012 3:44 am من طرف Admin

» سوژه های داغ وطنی! (فقط بخندید...)
ماجرای مانکنی که با آخرین عکسش هشدار جهانی داد + تصاویر Emptyالثلاثاء فبراير 21, 2012 10:08 pm من طرف Admin

» تبدیل کردن موزیلا فایرفاکس به ف*لتر شکن!!!
ماجرای مانکنی که با آخرین عکسش هشدار جهانی داد + تصاویر Emptyالسبت فبراير 04, 2012 11:34 pm من طرف AINAZI

» نرم افزار رسمی به ورژن 11366 برای آیکلاس و هایویون معمولی و hdmi به تاریخ 2011/03/28
ماجرای مانکنی که با آخرین عکسش هشدار جهانی داد + تصاویر Emptyالجمعة فبراير 03, 2012 5:48 pm من طرف Admin

» اعلام وضعیت شرینگ
ماجرای مانکنی که با آخرین عکسش هشدار جهانی داد + تصاویر Emptyالجمعة فبراير 03, 2012 5:48 pm من طرف Admin

» آخرین اخبارمربوط به کانالهای Nilsat
ماجرای مانکنی که با آخرین عکسش هشدار جهانی داد + تصاویر Emptyالأحد يناير 08, 2012 7:48 pm من طرف Admin

» دانلود سریال بسیار زیبای اسپارتاکوس Spartacus : Blood And Sand با لینک مستقیم
ماجرای مانکنی که با آخرین عکسش هشدار جهانی داد + تصاویر Emptyالأحد يناير 08, 2012 7:48 pm من طرف Admin

» دانلود فیلم هندی Hostel 2011 با لینک مستقیم
ماجرای مانکنی که با آخرین عکسش هشدار جهانی داد + تصاویر Emptyالأحد يناير 08, 2012 7:47 pm من طرف Admin

» عکس های سری داف های حزب الله !!!
ماجرای مانکنی که با آخرین عکسش هشدار جهانی داد + تصاویر Emptyالسبت يناير 07, 2012 1:29 am من طرف Admin

» معرفی ایـــکس کــــروزر XDSR600
ماجرای مانکنی که با آخرین عکسش هشدار جهانی داد + تصاویر Emptyالسبت ديسمبر 10, 2011 10:21 am من طرف Admin

» جدیدترین تغییرات در کانالها و فرکانسهای ماهواره Badr
ماجرای مانکنی که با آخرین عکسش هشدار جهانی داد + تصاویر Emptyالثلاثاء نوفمبر 22, 2011 12:11 am من طرف amir pa80

» معرفی سایت رسمی وسایت های مرتبط با رسیور ISTAR
ماجرای مانکنی که با آخرین عکسش هشدار جهانی داد + تصاویر Emptyالسبت نوفمبر 19, 2011 7:28 pm من طرف Admin

جستجو

نتائج البحث

Rechercher بحث متقدم

اطلاعات موردنیاز
سلام: 1-دوستان من این سایت کاملا ایرانی بوده واگردربعضی ازقسمتهاازکلمات عربی استفاده شده بخاطراین است که سایت مادرسایتی عربی است وقالبی فارسی ترازاین پیدانکردم.منراببخشید.وبرای فعال کردن چت باکستان کافیست روی کلمه وروددرسمت چپ چت باکس کلیک کنیدوبادروستان دیگرارتباط برقرارکنید. 2-دوستان من این یک فروم است,وفروم یعنی اینکه یک نفرسوال میکندوبقیه جواب میدهند.نه اینکه همه سوال کنندویک نفرجوابگوباشد. دوستان خوبم اگرسوالی دارند,دربخش مربوط به سوالشان مطرح کنندتادراسرع وقت پاسخ سوالشان رادریافت نمایند. 3-ازدوستانی که مایل به همکاری درتالارهاویابخشهای مختلف سایت هستند,میتوانندازطریق پیام خصوصی باآدمین سایت درخواست خودشان رامطرح کنندتاابزارمدیریت آن قسمت دراختیارشان قرارگیرد. امیدوارم لحظات مفیدومفرحی رادرانجمن بگذرانید.موفق باشیددوستان
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
Admin
ماجرای مانکنی که با آخرین عکسش هشدار جهانی داد + تصاویر Vote_rcapماجرای مانکنی که با آخرین عکسش هشدار جهانی داد + تصاویر Voting_bar2ماجرای مانکنی که با آخرین عکسش هشدار جهانی داد + تصاویر Vote_lcap2 
امید
ماجرای مانکنی که با آخرین عکسش هشدار جهانی داد + تصاویر Vote_rcapماجرای مانکنی که با آخرین عکسش هشدار جهانی داد + تصاویر Voting_bar2ماجرای مانکنی که با آخرین عکسش هشدار جهانی داد + تصاویر Vote_lcap2 
bahar.m
m16
md13
reza
tehran20
kamimaks
mohamadi
amir69

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

كساني كه Online هستند
در مجموع 362 كاربر Online ميباشد :: 0 كاربر ثبت نام شده، 0 كاربر مخفي و 362 مهمان :: 1 روبوت الفهرسة في محركات البحث

هيچ كدام

[ مُعاينة اللائحة بأكملها ]

بيشترين آمار حضور كاربران در سايت برابر 482 و در تاريخ الإثنين نوفمبر 25, 2024 11:22 am بوده است.

ماجرای مانکنی که با آخرین عکسش هشدار جهانی داد + تصاویر

ماجرای مانکنی که با آخرین عکسش هشدار جهانی داد + تصاویر Empty ماجرای مانکنی که با آخرین عکسش هشدار جهانی داد + تصاویر

پست من طرف md13 الخميس أبريل 21, 2011 2:05 am

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
عکسش
را که دیدم، ناراحت شدم ولی اصلا فکرش را هم نمی‌کردم که بخواهد اینقدر
اذیتم کند، مدام از صبح تا شب جلوی چشمانم رژه میرود. انگار یک جایی در
گوشه و کنار مغزم جاگیر شده است، و همان‌جا بست نشسته و خیال تکان خوردن هم
ندارد.

راه میروم، میبینمش. غذا می‌خورم، می‌بینمش. کتاب
می‌خوانم، انگار وسط صفحه کتاب نشسته و همینطور بر و بر نگاهم می‌کند. حتی
گفتم چشم‌هایم را ببندم تا شاید توی آن تاریکی برود و دیگر پیدایش نشود ولی
فایده ندارد که ندارد. گفتم بیایم این‌جا و بنویسم شاید دست از سرم
بردارد.

"ایزابل
کارو" را می‌گویم. مانکن معروف فرانسوی، دختری جذاب که همه تلاشش این بود
که معروف‌ترین مانکن فرانسه باشد و شد. ایزابل معروف‌ترین مانکن فرانسه
شد. اما حالا این عکسی که من از او دیدم همان ایزابل است هنوز در اوج جوانی
است اما روی لبه مرگ ایستاده است.

این همان ایزابل کارو است که با صورت و اندام استخوانی و پوست چروکیده و چشمانی از حدقه در آمده به دوربین نگاه می‌کند.

ایزابل
اجازه داد تا کمپین ضد لاغری از سرنوشت تأسف‌برانگیز و رقت‌بار او پوستری
تهیه کند تا بتواند جان بقیه دختران را نجات دهد. اما کشور فرانسه نصب
پوسترهای ایزابل کارو را در این کشور ممنوع کرد.
کمپین
ضد لاغری با تهیه عکس و پوستر و مصاحبه از ایزابل کارو دنیا را تکان داد.
اما ظاهرا در اطراف ما کسی پیدا نشد تا به این آژیرهای خطر توجه کند. تا
سرنوشت ایزابل و مانکن‌هایی مثل او را برای دخترانمان بگوید.

"ایزابل می‌گوید این مصاحبه و پوستر فریادی است برای مبارزه با آنچه گردانندگان صنعت مد بر سر مانکن‌ها می‌آورند"

رسيدن
به سايز ۳۴ يكي از نكات برجسته يك مانكن در عرصه اين رقابت است.
دستورالعملي كه خوردن و نوشيدن را تبديل به كابوسي براي يك مانكن مي‌كند.
اين فشار رواني منجر به بروز بيماري بي‌اشتهايي عصبي (انورکسیا) در بسياري
از مانكن‌ها مي‌شود و تاكنون چند تن از آنان را به كام مرگ فرستاده است.

ایزابل در مصاحبه با کمپین ضد لاغری:

به چه دلیل اندامتان را در این پوستر تبلیغاتی به نمایش گذاشتید؟

اندامی
را که از آن متنفرم، به نمایش گذاشتم تا دختران جوان در سر تا سر دنیا و
دست‌اندرکاران مد متوجه بشوند که دیکتاتوری لاغری، تا چه اندازه وحشتناک
است. لاغری بیش از حد باعث مرگ می‌شود و لاغری یعنی همه چیز به غیر از
زیبایی. من می‌خواستم رنج خودم را فریاد بکشم.

چطور با الیویرو توسکانی آشنا شدید؟

شنیده
بودم که اولیویرو توسکانی برای کمپین ضد لاغری‌اش، به دنبال دختر جوانی
می‌گردد که واقعاً به بیماری انورکسیا مبتلا باشد. چون خودم هم از ۱۰ سال
پیش دچار این بیماری بودم، بلافاصله درگیر این کمپین شدم. اولیویرو توسکانی
را چند ساعت قبل از عکاسی ملاقات کردم.

این کمپین را چطور دیدید؟

هدف
این کمین نشان دادن واقعیت‌های دنیای مد بود. سایز من درست مطابق با
مانکن‌هایی است که طراحان لباس به آن «سایز صفر» می‌گویند؛ یعنی کمتر از
سایز ۳۴ زنانه.

بعضی از مانکن‌ها برای نجات خانواده‌هایشان از
فقر به چنین شرایطی ادامه می‌دهند. سال گذشته در برزیل دو مانکن جان خود را
از دست دادند. طراحان لباس، بی‌مسئولیت هستند و از دختران جوانی که حاضرند
برای وارد شدن به دنیای مد دست به هر کاری بزنند، سوءاستفاده می‌کنند.

نظر شما درباره مد «پرو انا» یا طرفدار انورکسیا چیست؟

این موضوع شرم‌آور است. سوءاستفاده از دختران جوان و وادار کردن آن‌ها به غذا نخوردن و تبدیل کردن آن‌ها به یک شبح، جنایت است.

آیا تصویر شما می‌تواند باعث پیشگیری از گسترش این بیماری بشود؟

مسلماً.
اگر من در زمانی که در اوج این بیماری بودم، یعنی در سن بین ۱۳ تا ۱۵
سالگی چنین تصویری را می‌دیدم، حتما به خودم می‌گفتم: «من نمی‌خواهم شبیه
این دختر جوان باشم که بدنش مثل زنان پیر، تکیده است» امیدوارم که این
پوستر تبلیغاتی بتواند جان دختر‌های جوان، حتی یک نفرشان را نجات بدهد.

آیا می‌دانید که نصب پوستر تبلیغاتی شما در فرانسه ممنوع شده است؟

خیر،
نمی‌دانستم اما واقعا از این مسأله متأسفم. ما در فرانسه چشمان خود را به
روی واقعیت بسته‌ایم. به‌عنوان مثال، دنیای مد، پشت پرده زندگی واقعی
مانکن‌های معروف را نشان نمی‌دهد. ما در پشت صحنه مد، با آرایش صورت و
آرایش مو و لباس‌ها، جنازه‌ها را پنهان کرده‌ایم.

ایزابل کارو
نتوانست با بیماری‌اش مبارزه کند و آن را شکست بدهد. شاید حالا که او مرده
است برای انتشار عکس و مصاحبه‌اش کمی دیر شده باشد، اما آیا ایزابل تنها
قربانی صنعت مد خواهد بود؟

سایت چارقد
جهان

md13
مدبرآزمایشی
مدبرآزمایشی

تعداد پستها : 147

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

بازگشت به بالاي صفحه