اخبارماهواره وفرکانس وکانالها

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

المواضيع الأخيرة
» کانال های جم
یادی از آلبرت انیشتین همراه با عکسهای دیدنی Emptyالأربعاء ديسمبر 13, 2017 12:23 am من طرف abadan56

» کانال های جم
یادی از آلبرت انیشتین همراه با عکسهای دیدنی Emptyالثلاثاء ديسمبر 12, 2017 11:54 pm من طرف abadan56

» اخبارکانال های HD
یادی از آلبرت انیشتین همراه با عکسهای دیدنی Emptyالأربعاء يناير 28, 2015 4:52 am من طرف mreza

» رفع عیب بوت نشدن استار ست x95usb و ماندن روی حرف b
یادی از آلبرت انیشتین همراه با عکسهای دیدنی Emptyالإثنين سبتمبر 01, 2014 12:20 am من طرف ely

» آموزش تصویری نصب ۲۵ جهت قابل دریافت در ایران در یک فایل پی دی اف
یادی از آلبرت انیشتین همراه با عکسهای دیدنی Emptyالخميس أغسطس 21, 2014 6:04 pm من طرف majidrahmani17

» مهم مهم مهم مهم مهم مهم مهم
یادی از آلبرت انیشتین همراه با عکسهای دیدنی Emptyالجمعة مايو 09, 2014 1:27 am من طرف shoaib_joya@yahoo.com

» فکرمیکنی اگراین کاررابکنی بهتره!!!!!!!!!!!!!!!!
یادی از آلبرت انیشتین همراه با عکسهای دیدنی Emptyالجمعة مايو 09, 2014 1:25 am من طرف shoaib_joya@yahoo.com

» راه حل جهت رفع مشکل چراغ قرمز رسیورهای آی کلاس
یادی از آلبرت انیشتین همراه با عکسهای دیدنی Emptyالسبت فبراير 08, 2014 11:22 pm من طرف kiarash3015

» پچ رسمی آی کلاس 9696,9797 hdmi و لیست کانال برای 9797
یادی از آلبرت انیشتین همراه با عکسهای دیدنی Emptyالخميس يناير 23, 2014 4:46 am من طرف T2

» istar 4000x
یادی از آلبرت انیشتین همراه با عکسهای دیدنی Emptyالأحد يناير 05, 2014 12:20 am من طرف pashey

» دانلود فیلم تسویه حساب با لینک مستقیم
یادی از آلبرت انیشتین همراه با عکسهای دیدنی Emptyالجمعة أبريل 13, 2012 3:45 am من طرف Admin

» دانلود فیلتر شکن محبوب اولترا سارف 1008(U1008)
یادی از آلبرت انیشتین همراه با عکسهای دیدنی Emptyالجمعة أبريل 13, 2012 3:45 am من طرف Admin

» PATCH ولودر استرانگ

» اديتور رسيور X60cu Usb جهت ويرايش ليست كانال ها و فركانس ها
یادی از آلبرت انیشتین همراه با عکسهای دیدنی Emptyالجمعة أبريل 13, 2012 3:44 am من طرف Admin

» سوژه های داغ وطنی! (فقط بخندید...)
یادی از آلبرت انیشتین همراه با عکسهای دیدنی Emptyالثلاثاء فبراير 21, 2012 10:08 pm من طرف Admin

» تبدیل کردن موزیلا فایرفاکس به ف*لتر شکن!!!
یادی از آلبرت انیشتین همراه با عکسهای دیدنی Emptyالسبت فبراير 04, 2012 11:34 pm من طرف AINAZI

» نرم افزار رسمی به ورژن 11366 برای آیکلاس و هایویون معمولی و hdmi به تاریخ 2011/03/28
یادی از آلبرت انیشتین همراه با عکسهای دیدنی Emptyالجمعة فبراير 03, 2012 5:48 pm من طرف Admin

» اعلام وضعیت شرینگ
یادی از آلبرت انیشتین همراه با عکسهای دیدنی Emptyالجمعة فبراير 03, 2012 5:48 pm من طرف Admin

» آخرین اخبارمربوط به کانالهای Nilsat
یادی از آلبرت انیشتین همراه با عکسهای دیدنی Emptyالأحد يناير 08, 2012 7:48 pm من طرف Admin

» دانلود سریال بسیار زیبای اسپارتاکوس Spartacus : Blood And Sand با لینک مستقیم
یادی از آلبرت انیشتین همراه با عکسهای دیدنی Emptyالأحد يناير 08, 2012 7:48 pm من طرف Admin

» دانلود فیلم هندی Hostel 2011 با لینک مستقیم
یادی از آلبرت انیشتین همراه با عکسهای دیدنی Emptyالأحد يناير 08, 2012 7:47 pm من طرف Admin

» عکس های سری داف های حزب الله !!!
یادی از آلبرت انیشتین همراه با عکسهای دیدنی Emptyالسبت يناير 07, 2012 1:29 am من طرف Admin

» معرفی ایـــکس کــــروزر XDSR600
یادی از آلبرت انیشتین همراه با عکسهای دیدنی Emptyالسبت ديسمبر 10, 2011 10:21 am من طرف Admin

» جدیدترین تغییرات در کانالها و فرکانسهای ماهواره Badr
یادی از آلبرت انیشتین همراه با عکسهای دیدنی Emptyالثلاثاء نوفمبر 22, 2011 12:11 am من طرف amir pa80

» معرفی سایت رسمی وسایت های مرتبط با رسیور ISTAR
یادی از آلبرت انیشتین همراه با عکسهای دیدنی Emptyالسبت نوفمبر 19, 2011 7:28 pm من طرف Admin

جستجو

نتائج البحث

Rechercher بحث متقدم

اطلاعات موردنیاز
سلام: 1-دوستان من این سایت کاملا ایرانی بوده واگردربعضی ازقسمتهاازکلمات عربی استفاده شده بخاطراین است که سایت مادرسایتی عربی است وقالبی فارسی ترازاین پیدانکردم.منراببخشید.وبرای فعال کردن چت باکستان کافیست روی کلمه وروددرسمت چپ چت باکس کلیک کنیدوبادروستان دیگرارتباط برقرارکنید. 2-دوستان من این یک فروم است,وفروم یعنی اینکه یک نفرسوال میکندوبقیه جواب میدهند.نه اینکه همه سوال کنندویک نفرجوابگوباشد. دوستان خوبم اگرسوالی دارند,دربخش مربوط به سوالشان مطرح کنندتادراسرع وقت پاسخ سوالشان رادریافت نمایند. 3-ازدوستانی که مایل به همکاری درتالارهاویابخشهای مختلف سایت هستند,میتوانندازطریق پیام خصوصی باآدمین سایت درخواست خودشان رامطرح کنندتاابزارمدیریت آن قسمت دراختیارشان قرارگیرد. امیدوارم لحظات مفیدومفرحی رادرانجمن بگذرانید.موفق باشیددوستان
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
Admin
یادی از آلبرت انیشتین همراه با عکسهای دیدنی Vote_rcapیادی از آلبرت انیشتین همراه با عکسهای دیدنی Voting_bar2یادی از آلبرت انیشتین همراه با عکسهای دیدنی Vote_lcap2 
امید
یادی از آلبرت انیشتین همراه با عکسهای دیدنی Vote_rcapیادی از آلبرت انیشتین همراه با عکسهای دیدنی Voting_bar2یادی از آلبرت انیشتین همراه با عکسهای دیدنی Vote_lcap2 
bahar.m
m16
md13
reza
tehran20
kamimaks
mohamadi
amir69

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

كساني كه Online هستند
در مجموع 345 كاربر Online ميباشد :: 0 كاربر ثبت نام شده، 0 كاربر مخفي و 345 مهمان :: 1 روبوت الفهرسة في محركات البحث

هيچ كدام

[ مُعاينة اللائحة بأكملها ]

بيشترين آمار حضور كاربران در سايت برابر 482 و در تاريخ الإثنين نوفمبر 25, 2024 11:22 am بوده است.

یادی از آلبرت انیشتین همراه با عکسهای دیدنی

یادی از آلبرت انیشتین همراه با عکسهای دیدنی Empty یادی از آلبرت انیشتین همراه با عکسهای دیدنی

پست من طرف bahar.m الجمعة أبريل 22, 2011 4:55 am

جملاتی از آلبرت انیشتین:

* اگر انسان‌ها در طول عمر خویش فعالیت مغزشان به اندازه یك میلیونیوم معده‌شان بود، اكنون كره زمین تعریف دیگری داشت.

* اگر واقعیات با نظریات هماهنگی ندارند، واقعیت‌ها را تغییر بده.

* تا زمانی كه حتی یك كودك ناخرسند روی زمین وجود دارد، هیچ كشف و پیشرفت جدی برای بشر وجود نخواهد داشت.

* تخیل مهمتر از دانش است.علم محدود است اما تخیل دنیا را دربر می‌گیرد.

* سعی نكن انسان موفقی باشی، بلكه سعی كن انسان ارزشمندی باشی.

* سخت‌ترین كار در دنیا درك فلسفهٔ مالیات بر درآمد است.

* سه قدرت بر جهان حكومت می‌كند:۱-ترس ۲-حرص ۳-حماقت.

* علم زیباست وقتی هزینهٔ گذران زندگی از آن تامین نشود.

*
متوجه هستید كه تلگراف سیمی به‌نوعی یك گربهٔ بسیار بسیار درازی است كه
وقتی دم‌اش را در نیویورك می‌كشید، سرش در لوس‌آنجلس میومیو می‌كند. این را
می‌فهمید؟ و رادیو هم دقیقاً به همین شكل كار می‌كند؛ شما پیام‌هایی را از
اینجا می‌فرستید و آنها در جایی دیگر دریافتشان می‌كنند. تنها تفاوت در
ایناست كه دیگر گربه‌ای وجود ندارد.

* مسائلی كه بدلیل سطح فعلی تفكر ما بوجود می‌آیند، نمی‌توانند با همان سطح تفكر حل گردند.

* من با شهرت بیشتر و بیشتر احمق شدم.البته این یك پدیدهٔ نسبی است.

* مهم آن است كه هرگز از پرسش باز نه‌ایستیم.

* هیچ كاری برای انسان سخت‌تر از فكركردن نیست.

* دین بدون علم كور است و علم بدون دین لنگ است.

*
در دنیا خط مستقیم وجود ندارد و تمام خطوط بدون استثنا منحنی و دایره وار
است و اگراین خط كوچكی كه در نظرما مستقیم جلوه میكند در فضا امتداد یابد
خواهیم دید كه منحنی است.

* به آینده نمی‌اندیشم چون به زودی فرا خواهد رسید.

*
به‌سختی میتوان در بین مغزهای متفكر جهان كسی را یافت كه دارای یك‌نوع
احساس مذهبی مخصوص به‌خود نباشد، این مذهب با مذهب یك شخص عادی فرق دارد.

* خدا، شیر یا خط؟ نمی‌كند.

* نگران مشكلاتی كه در ریاضی دارید نباشید. به شما اطمینان می‌دهم كه مشكلات من در این زمینه عظیم‌تر است.

* همزمان با گسترش دایرهٔ دانش ما، تاریكی‌ای كه این دایره را احاطه می‌كند نیز گسترده می‌شود.

* یك فرد باهوش یك مسئله را حل می‌كند اما یك فرد خردمند از رودررو شدن با آن دوری می‌كند.

* در دنیایی كه دیوارها و دروازه‌ها وجود ندارند چه احتیاجی به پنجره و نرده است؟

* از وقتی كه ریاضی‌دانان از سرو كول «نظریه نسبیت بالارفته‌اند، دیگر خودم هم از آن سر در نمی‌آورم.

* دوچیز بی‌پایان هستند: اول كیهان، دوم نادانی بشر، در مورد اول زیاد مطمئن نیستم.*
من نمیدانم انسان‌ها با چه اسلحه‌ای در جنگ جهانی سوم با یك‌دیگر خواهند
جنگید، اما در جنگ جهانی چهارم، سلاح آنها سنگ و چوب و چماق خواهد بود.

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

انیشتین در 4 سالگی

انیشتین در كنار نیلز بوهر

انیشتین در حال تمرین موسیقی[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

انیشتین در كنار چارلی چاپلین

انیشتین در كنار گودل ریاضی دان سرشناس

( برخی به اشتباه از این عكس بنام انیشتین در كنار دكتر حسابی نام برده اند )
bahar.m
bahar.m
مدبرآزمایشی
مدبرآزمایشی

تعداد پستها : 337

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة